det svider under skinnnet

Jag åker hem på lov ikväll. bor annars i lägenhet.
Allt känns konstigt, ska kämpa som tusan i sommar.
Kommer inte hålla i bloggen, så jag kommer tillbaka till hösten igen. Med ett bra resultat.
Det lovar jag. Kommer kanske kika in någon gång i sommar också.
Ha det bra så länge.

Sammanfattning av helgen

Sammanfattningsvis så har jag rört på mig en hel del i helgen.

Fredagkväll: Den effektivaste PW jag någonsin gått
Lördag: 1,5 mil morgon PW. 3,3 mils cyckling
Söndag: 1h PW

Och inte så mycket mat som jag trodde jag skulle trycka i mig heller. På onsdag åker jag hem för sommaren och den känns helt underbart. Nu är det sista veckan och ingen mat alls.


MorgonPW

PW klockan halv åtta imorse, superskönt. Man känner sig så jävla nöjd när man gjort nå bra början på dagen. Klarade mig utan mat igår, var faktiskt inge hungrig. Hungerkänslorna har börjar försvinna helt. Bra eller dåligt.
Ikväll blire en lånpromenad skulle jag tro. en lååång PW. Sen kanske jag ska försöka väga mig.
nu är jag kaffe sugen

Lätt som en fjäder

Jag vet inte, men idag på Combatpasset, det gick lättare än någonsin, helt underbart verkligen. jag hade kunnat fortsatt fightas förevigt. Vilken underbar känsla och vilken energi. Sånt här gör mig glad. Nu vill jag ha vatten.


Goal

Precis gått en 90 minuters PW. helt underbart skönt var det, det duggade och jag vara gick och rensade en massa tankar. Nu längtar jag verkligen till sommar och sol, bad. Men först! Ska jag bli smal! Och det är inte många dagar kvar tillls lovet är här, så måste köra på nu. Snart ska jag på BODY COMBAT. jag älskar det.

IN: 3 koppar kaffe

UT: 90 minuters PW och 1h Combat



snart helg.

Tack för kommentaren. Jag behövde höra det!

Nu ska jag ut på PW sen blire Combat. Jag har bara druckit kaffe idag. jag känner mig duktig. Den här helgen ska bli en bra helg. det måste den.

14.45

Jag känner hungern som tar över mig. Jag tycker om det, samtidigt inte. Men jag ska klara det! Jag vet inte vad jag ska träna idag, är lite förvirrad faktiskt. Men en PW troligtvis. men ser inte det som träning.

onsdagmorgon och kaffeee

Det är onsdagmorgon och jag klarade gårdagen mycket bra! Nu idag så blir det inge mat alls, men 1 PW och lite gym blir det. Kämpa på! Jag vill ha kaffeee

IN: 2 koppar kaffe + vatten

UT:

20.48

Fortfarande dålig på uppdatering. Har haft några dagar då jag försökt ryck upp mig lite, har varit lite nere ett tag! Igår åt jag lite blodpudding, bara lite. Idag ett par köttbullar och 1 h body combat och 2 koppar kaffe. Nu måste jag ta tag i mig själv lite. Får och med imorn blire till att fasta några dagar framöver. är det någon mera som fastar?
Mamma och pappa sa i helgen att de tyckte att jag skulle äta osv. för jag hade blivit mindre. SKÖNT ATT HÖRA! ppeeppad. Är jag sötsugen brukar jag köpa frysta jordgubbar och suga på. MUMS.
 
Såja, nu kör vi! siktar under 60.



Hallå!

Jag har varit borta under en tid. Om någon undrar över uppdatering. Jag har knappt ätit på över en vecka, förutom igår då jag åt en tårtbit OBS. en tårtbit. har iaf gått en mil om dagen ungefär. Och igår var jag ute och sprang lite med pappa. Superskönt. Idag har jag bara druckit kaffe, har massor att plugga. underbart. eller inte.

Väger iaf 61. vart rätt nöjd, eftersom att när jag kom hem ifrån grekland stod vågen på 67.
ja ni läste rätt 67.

RSS 2.0