det går bra nu

Sitter och känner att jag bara vill skita i allt som har med skola att göra! Men nu är det helg och då prioriterar jag helt andra saker, så som vin och vänner. För vin blir det, i vanlig ordning. Men inge mat! Veckan har gått bra, inte mycket mat alls. Lite sallad och igår blev det lite vattenmelon. men annars ingenting! Är iskall om händerna, jätte bra tecken. tränade combat igår också, höll på att svimma efteråt, inge bra.
Puss!

13.31

idag på lunchen fick jag lov peta i mig lite sallad. var skapligt hängig. Ska på ett hårt combat pass ikväll. så lite energi sitter inte fel. Men jag fightas vidare..

kontrollen

Så trött imorse, men det struntade jag i och drog ut på en PW. Ensam i regnet, när de flesta ligger och sover. stolt! Det gäller att ha viljan när det väl gäller. Snart är sommaren här på riktigt, vem vill sitta inne och må dåligt? För att man känner sig obekväm i den korta sommarklänningen. Inte jag! Kämpa kämpa. Jag har iaf bestämt mig för att´inte kalla det här för fasta. Visst, jag äter inte? Men jag rensar inte kroppen det minsta, vilket fasta innebär.. Jag röker och dricker kaffe. Jag vill gå ner i vikt, det är det enda. Och jag äter inte. jag vill inte, för jag är inte hungrig. Man gör val här i livet, antingen äter man godisbiten och njuter för en sekund, eller så är man stark och låter bli. det är då du kommer se resultaten.


Gårdagens in och uttag:

In: 2 svart kaffe, 1 kokos te och 1 varm lightsaft
Ut: En timmes PW


Varm fläder?

klockan är åtta och jag har inte ätit någonting. Fryser som tusan, men det gör ingenting, bara skönt att inte känna sig varm och uppsvälld. Gick nyss en PW på timmen. superskönt. Men måste säga att just nu är det tungt. suget sitter i som fan, men jag klarar det. Jag är stark och har vilja även fast jag inte är på topp. Jag måste kämpa, annars kommer jag aldrig nå mitt mål. Värmde lite lightsaft idag, var hur gott som helst, lite flädersaft, mums. dämpade suget en hel del. Testa det!

Duktig flicka!

Jag har precis druckit en kopp svart kaffe. Är lite yr, men det är på något vis en skön känsla. allt känns så bra när man hela tiden övervinner hungern. För jag ska visa att jag är stark.
Måste säga attt man blir mätt av varma drycker, som tillexempel, kaffe, the och buljong. och när man tränar så behöver man salt så då är buljong perfekt, i lagom mängd.
Ska försöka träna lite idag också, blir troligtvis gymmet ink Pw.

Dag 2

Onsdagmorgon och dag 2 på min såkallad fasta. tycker det känns bättre när det inte finns namn för det. Mår utmärkt. Känner mig jätte taggad inför dagen, ska gå hur bra som helst.. Snart är sommaren här och vem vill inte varffa snygg då?
Är så sugen på kaffe!!


Fasta?

Ett skönt bodycombat pass är avklarat. Utan någon mat i magen, bra gjort. I helgen ska jag faktiskt väga mig. Imorn blir det inte heller någon mat, ska "fasta" till lördag. duktig flicka. Någon mera som fastar? så vi kan peppa varandra?

Dagens:
In: 2 koppar svart kaffe, 3 koppar kokos te och funlight saft 1 glas.
Ut: städat hela lägenheten och 1 h body combat

Helt okey dag. har inte varit hungrig alls.



2 mil

Tisdag eftermiddag och kokos te. Ska snart och träna som jag inte gjort på ett tag. har varit dyngförsyld och bara sovit. Ingen mat hittils idag, inge hungrig alls om jag ska vara ärlig. Ingen lust att äta.
I helgen gick jag 2 mil på en supertid, är faktiskt väldigt nöjd över det. Nu ska jag göra mig lite mera te.
 Jag ska iaf börja gå mera. det ger resultat.

dålig up

dålig uppdatering. men nu är jag tillbaka. har haft en jävla jobbig tid och hart inte haft tid att sitta vid datorn, tyvärr. men som sagt nu är jag tillbaka i vardagen och ska försöka ta tag i mig själv. jag är hungig, det är bra.

Hejdå sålänge


Hemma!

Nu är jag tillbaka ifrån grekland. har haft den bästa veckan i mitt liv. har inte ätit så lite, men det blev nästan bara grönsaker och vin. Behöver inte säga mera än så. För nu är det nya tag som gäller. Nu är jag taggat till tusen, med lite bränna också. Vill inte väga mig för än om en vecka. tror det kommer kännas bättre så.
Hoppas allt går bra för er! Har nyss varit ute på en timmes PW. superskönt
puss

nu åker vi

Nu åker vi till grekland en vecka. Allt hat gått bra. några långa PW och lite frukt. Nöjd. Vi hörs om en vecka!
sköt om er.

helvete

imorse när jag vaknade skulle jag på spinning, men jag somnade om. och försov mig även till lektion. helvetes jävlar. allt blev misslyckat.. känns inte nå bra alls. Ska försöka göra någon annat bra idag! Packa till resan tex.
Hoppas ni har ahft en bra morgon. puss


dagens

Dagen har gått alldeles utmärkt! Och jag har börjat packa. Idag bestämde jag mig för att börja gymma! Så jag gick en 60 miuters PW sen drog jag in på gymmet en timme och avslutade med ett boxpass. Duktig!

In: 200 g vindruvor, 300 g hallon
Ut: 60 min hård PW, 1h gym, 1h box.

Är rätt så trött nu. Ska tugga i mig en morot, sen ska jag sova. troligtvis ska jag på en spinningpass imorn biit. Duktig tjej.
Snart är sommaren här brudar.

Grekland

Ny dag, nya möjligheter. Idag har det hänt mera än vad det gjort på flera veckor. Ojoj.. Gynundersökning, bokning av resa ( åker till grekland på ons, UNDERBART) och prat med persoliga tränarn. Plus lite mera.. Men ingen mat vilket betyder bra start på veckan! Känner mig helt slut i huvudet. Men vart så glad av kommentaren på förra inlägget så fick nu energi nu! Puss på er.



kokos te och tv

le så mycket du vill

Passet gick bra.. Nu ska jag dricka mitt favorit kokos te, med lite soyamjölk.
Idag vart jag deppig när jag såg mig i spegeln, vet inte varför. Nu jävlar ska jag gå ner i vikt. punkt slut.

bodycombat och tom mage

Söndagsmorgon och en hungrig mage. Jag trivs med det.. Idag blir det ingen mat. Helt säkert. Men ett svettigt jävla bodycombat pass blir det. För bränna ska jág göra.. Ingen mat tills på fredag då jag åker till arlanda. Helt jävla underbart.
Hinner inte skiva så mycket, blir mera i veckan! :)

Dagens In och Uttag

Dagen har varit helt okej! Ska skriva en liten lista om in och uttag. Är inte så nöjd.. hade kunnat varit bättre...

In: 1 portion fibeerhavregryn, lite keso och hårdmacka
Ut: 75 min spinning, 90 min intensiv PW

Känner mig rätt så slut i kroppen nu om jag ska vara ärlig. Imorn blir det ett body combat pass och jag ska köra fullt ut. Nu blire lite TV och en kopp kokos te med soya mjölk. MUMS.


75 MIN SPINNING

Fyfan vad jag är bra. 75 minuter stenhård spinning. Helt slut blev jag. Plus att jag gymmade lite innan.. På tom mage.. Men vilken energi jag hade idag, är så nöjd över att jag pallrade mig dit. Nu ska jag ta en dursch. Börjar bli hungrig. Ska låta bli. Hoppas det går bra för er där ute! PUSS


Lördag

En ny morgon! Vad ska jag göra idag tro, det blir nog ett spinningpass vid 12. Om jag orkar! Klart jag orkar vad annars.. Så kan jag känna mig någorlunda nöjd under dagen.. Ska ta det lungt hela kvällen. Vänner ska ut och dricka. Men jag håller mig hemma och försöker motstå maten. Det låter sjukt. Men jag vill bara bli nöjd. Det svider lite i min mage, jag älskar det.


Fredagen

Det blev inte helt utan mat. Åt lite kokta grönsaker och lite annan sallad idag. Men då också 90 minuter PowerAfro och 70 minuter PW. Och då menar jag verkligen PW. Så jag är rätt så nöjd. För att det är helg. Imorn blir det ännu bättre!! KÄMPA PÅ!!

Helgen, inte som väntat

90 minuter afropowerdance. Nja. Ganska så tråkigt, men svettigt. Helgen blir nog itne riktigt som jag tänkt mig. Berättar senare. Ha det bra! Puss


Snart avfärd

Klockan är snart 12 och jag är inte hungrig alls. Det är bra! Jag ska klara hela dagen/kväll, helgen. Jag måste fråga, ska snart boka resan. Och vill veta vart finns det både sol och fest just nu? Jag blir jätte glad om jag får lite tips?


Godmorgon

Det är morgon och start på min starka helg. ingen mat. Inte något. På hela helgen dagar. Jag ska kämpa.. Hur frestad jag än kommer vara så ska jag låta bli. Jag ska bevisa att jag är stark. Det är så fint väder att jag funderar på en lång PW. Men vi får se.. Hade behövt göra lite andra saker också.. Lägg av. Klart du ska ut och gå. Tänk efteråt, vad skönt. Då kan du slappna av. Hoppas alla får en bra morgon!


åt helvete

Helvetes jävlar. Jag lovade mig själv att detta inte skulle hända. Jag vet att jag är stark. Blev helt plötsligt SJUKT hungrig. Åt en halv hårdmacka och redan då kände jag ångest, äh lika bra att fortsätta. Blev en till macka, plus gröt och en massa yoghurt. Inte speciell onyttig hets men ändå. Så nu har jag tillbringat 30 minuter på toaletten. Jag är stark nog att stå emot maten, det här var sista gången jag ska behöva spy. Fick lov skriva av mig lite.. Nu blir helgen bara fylld av drycker. Jag hoppas det finns någon som vill peppa mig. Vi ska peppa varandra. för tillsammans ska vi klara det här.


Body Combat

Jajjemän! En dag har snart gått och jag har endast ätit lite Keso idag också, plus lite tonfisk. För att jag skulle kunna ge allt på mitt Combat pass. Och jävla i helvete vilket pass, svettigare än på spinningen. Jag kände hur det tog på HELA KROPPEN. Jag vart smidigare, starkare osv. Det var den bästa timmen på hela veckan! Och vilken musik, så viktigt.
Nu blir det inge mera mat idag, ska ta mig en dursch och njuta av en kopp kokos te.
Imorn ska jag bara dricka, också så lördag och söndag! Heja på mig! Hoppas alla har det bra där ute.
Det är bara DU som kan göra någonting åt det. bara DU!
Så kämpa på.


musik är bra

Ligger hemma och lyssnar på bra musik. Sån musik som får mig att känna glädje, som får mig att inte vilja äta. Som får mig att se resultatet. Mgmt - Kids. Jag älskar verkligen den och Mgmt med Indiee Rookers är också skön. Jose Gonzales med heartbeats är också underbart. Någon som kan tipsa mig om lite musik? Vore jätte snällt? Lite skön musik..


Det är värt det!

Nu har jag druckit en kopp kaffe, och fått igång kroppen. Älskar känslan i magen som jag har just nu. Det här är verkligen värt att kämpa för. Man ska vara stolt över sin styrka. Att vakna varje morgon och känna sig lite lättare, vilken känsla. Jag älskar det.


Kämpa kämpa

Jag blir så glad och peppad av kommentarer! helt underbart!

Jag klarade av gårdagen alldeles utmärkt faktiskt! Var på ett STENHÅRT spinningpass, tog ut mig totalt, vilken energi jag hade, tänkte på reultaten och fick ny energi hela tiden. underbart. Senare så kom det en vän till mig, hon fick mig att äta lite keso, annars hade hon börjat undra. Men 1 timme och 45 minuters powerwalk på kvällen fick mig att återgå till det lugna. 

Imorse blev det en timmes PW igen, var rätt trött efter gårdagen. Men nu känns det jätte bra att jag orkade kliva upp! Idag blir det en bra dag! Hittils idag:

In: Ett glas soyadryck och Vatten
Ut: En timmes PW



Kämpa kämpa, viljan!

Beslut!

Jag har bestämt mig för att gå på ett spinningpass idag. 1 timme stenhård spinning! Jag känner mig så grymt peppad just nu. Så underbart efteråt. Och ikväll blir det långpromenad med en vän. Jag hinner inte äta någonting idag. Bra.
Måste skriva upp så jag har lite koll.

In: 2 kaffe och 2 vatten
Ut: Ett spinningpass och lång PW


jag känner för att dansa, bara dansa!


Lite nere!

Styrka! Vilja!
Sitter här, rätt så hungrig. Men jag äter inte, för jag kan inte. Och vill inte! Ibland orkar man inte, blir så jävla deppig. Men jag ska orka, hur jobbigt allt än känns... Så vill jag bli nöjd. Känna mig bekväm med mig själv, min kropp!
Idag har jag inte ätit något, druckit 2 koppar kaffe och lite vatten.. Jag är nöjd, men kroppen skriker efter näring. Faktiskt rätt så skön känsla. Idag ska jag ut och gå.. kanske ska jag boxas, vi får se!
Men somna trött och hungrig är mitt mål! det låter så jävla sjukt. När jag läser det jag skiver så blir jag lite chockad. Över mina tankar och mål! Men det här är sanningen. Och jag längtar tills jag får höra att någon ser skillnad, att någon ser mig.


Stolt

Jag har inte ätit något idag förutom lite keso och tonfisk, liten portion. Och en timmes PW och ett spinningpass. Känner mig helnöjd! Nu ska jag lägga mig i soffan! Imorn blir en ännu bättre dag. Snart ska jag väga mig. nerövst. är det verkligen vågen man ska stirra sig blind på?


Ett mål att nå!

Om mindre en två veckor kanske jag och en kompis drar utomlands en vecka, verkligen helt underbart. mitt mål tills dess är iaf minst minus 5. det ska jag fixa!! Åh vad peppad jag känner mig.. verkligen!


Morgonträning

tack för svaret!

Nu har jag precis varit på ett spinningpass, sjukt svettigt! Men vilken underbar känsla efteråt. Jag vet inte vad jag vill stoppa i mig efteråt. Igår blev det bara lite Keso på hela dagen, och en 40 minuters pw.
Jag vill ha kaffe, men utan att äta så blir man så jävla borta av för mycket kaffe.
Idag känner jag verkligen viljan till att kämpa! Det är verkligen sant att det är näst intill omöjligt att älska någon annan om man inte är tycker om sig själv. Det har jag verkligen erfarenheter ifrån. Att inte känna sig bekväm hur man är gör och vart man är. PGA att man inte är nöjd med sig själv. Men jag ska bli nöjd. Det ska jag.
Nu ska jag durscha. Skriver lite senare..


Fundering

Jag undrar vad som egentligen händer om man tränar och inte äter?
Och vad som är dem bästa fettförbränningsträningen?
är det någon som vill svara mig?

Förbränningen

Åter tillbaka i vardagen, känns rätt okej faktiskt! Ska försöka ta tag i det här på riktigt nu, träningen alltså! Känner mig skapligt seg efter helgens festande. Har haft konstant huvudvärk i 2 dagar nu. Men hoppas det släpper snart.. Idag hoppas jag på lite Afrodance.. komma igång lite lungt!  Ska snart dricka en kopp kaffe, får igång magen regält. Att rekomendera är att dricka en kopp kaffe innan man går powerwalk på morgonen, då kommer verkligen förbränningen igång, det lovar jag! Det är det ulitmata!

Jag vill bli brun också. funderar på att dra utomlands en vecka ! En smalvecka, träna och sola. underbart att komma hem sen.


Helgen är över!

Hmm.. Haft en helt okej helg! Lite för mycket alkohol men annars okej, igår var jag uppe i stugan och myste med familjen. Underbart! Imorn är det hårda tag igen, och nästa helg ska fyllas med träning. Nu får det vara nog med det här helgätandet, även fast det inte varit så farligt i helgen så känns det ändå jobbigt..
Nu ska jag nog lägga mig och vila lite!
Puss

Full.

Dålig uppdatering, har varit full nu i två dagar, och är inte speciellt stolt över mig själv..
Mat? Inte någon speciell överätning på grund av alkoholen. FÖR EN GÅNGS SKULL.
Lite småsaker har man väl stoppat i sig.
Vägde mig också.. 62. Helt okej för att vara i torsdags. I fyra dagar har jag kämpat.
Och snart är en ny vecka här.
Hoppas alla haft en bra valborg. Nu sja ja försöka bli av med ruset, orkar inte mera!!

RSS 2.0